<< Visi raksti

Brokastis svaigēdājiem - auzu pārslas ar apelsīnu un vaniļu.

0

1555

greenkitchenstories.com @ 2014-11-12

Sastāvdaļas 4 porcijām

1 3/4 krūzes/ 400 ml auzu pārslas
1 tēdamkarote vaniļas ekstrakta vai sausā vaniļas pulvera
1 3/4 krūze /400 ml (apm. 4 apelsīni) apelsīnu sulas
1/2 krūzes saulespuķu un ķirbju sēklas
1 krūze ūdens mērcēšanai
4 ēdamkarotes svaigi sarīvēta kokosrieksta 
svaigi augļi un ogas servēšanai 

Vakarā: Vienā bļodā samaisi auzu pārslas un vaniļu, pievieno svaigi spiestu apelsīna sulu. Samaisi un liec ledusskapī. Otrā bļodā liec sēkliņas, pārlej pāri ūdeni un liec leduskapī.
No rīta:  Pamīšus 4 stikla glāzēs vai bļodiņās liec sēkliņas, auzu pārslas, sēkliņas. Pa virsu liec kokosriekstu, svaigus augļus un ogas. 

Tu vari šo gardumu turēt ledusskapī 3-5 dienas.

Foto un recepte: greenkitchenstories.com

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!