<< Visi raksti

Burkānu - apelsīnu zupa

0

1202

greenkitchenstories @ 2014-11-14

Sastāvdaļas:

2 ēdamkartes kokosriekstu eļļas, gī vai olīveļļas
1 ķiploks, smalki sakapāts vai izspiests caur spiedi
2 sīpoli, smalki sakapāti
4-6 burkāni, sarīvēti
svaigs, sarīvēts ingvers pēc garšas, aptuveni 3 ēdamkarotes
2 lieli apelsīni, sula un miziņa 
3 krūzes / 700 ml ūdens vai dārzeņu bujons 
jūras sāls & pipari
2 svaiga timiāna zariņi

Uzsildi katliņā eļļu uz vidējas liesmas. Iemaisi iekšā sīpolus un ķiplokus un samazini liesmu. Pievieno burkānus un ingveru un nedaudz apcep. Pēc pāris minūtēm pievieno apelsīnu sulu un pavāri 10-15 minūtes. Izmanto rokas blenderi, lai sakultu zupu. Pievieno apelsīna miziņu, sāli un paparus un ļauj ievilkties pāris minūtes. Pasniedz ar svaigu timiānu un sarīvētu apelsīna miziņu.

Recepte un foto: greenkitchenstories.com

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!