<< Visi raksti

Kadhi, mērcīte Kičari

0

1367

Hemangs Vyas @ 2014-03-14

Sastāvdaļas: 

500ml kefīrs

1glāze ūdens

2 ēdamk.zirņu milti

2cm ingvers

2daiv.ķiploks

Pētersīļi dekoram

 

Kefīru, zirņu miltus un ūdeni sablenderē katliņā un liek vārīties, tikmēr sīki sarīvētu ingveru un ķiploka daiviņas apcep sviestā, līdz izdalās aromāts. Apcepto ingveru un ķiplokus pievienojam kefīram un karsējam uz vidējas uguns apmēram 20 min., laiku pa laikam apmaisot un pieskatot, lai neiet pāri. Mērcīti servējam kopā ar kičari, arī ļoti garšīgi ir ar griķiem un pupiņām. Dekorējam ar pētersīļiem.

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!