<< Visi raksti

Karstā šokolāde ar Indijas riekstiem

0

1131

LĪGA ANDŽĀNE @ 2014-08-13

Drēgnumu un skumjas vislabāk aizbaidīt ar tasi karstas šokolādes. Šī recepte liks tev labsajūtā piemiegt acis un izbaudīt mirkli. 

Sastāvdaļas 2 personām

  • 400-500 ml (1 bundža) kokosriekstu piena
  • 2 ēdamkarotes raw kakao pulvera (ar kaudzi)
  • sauja Indijas riekstu
  • 1-2 ēdamkarotes agaves vai brūno rīsu sīrupa

Pagatavošana

  1. Liec visas sastāvdaļas blenderī un sablenderē vienmērīgā masā. (Ja priekšroku dod šķidrākam, ne tik tumīgam dzērienam, vari iztikt bez Indijas riekstiem un pievienot ~4 ēdamkarotes ūdens.)
  2. Ielej dzērienu nelielā katliņā un uz lēnas uguns uzsildi līdz vēlamajai temperatūrai.
  3. Lej krūzēs un ieslīgsti negausīgā šokolādes baudījumā! Galarezultāts ir ļoti sātīgs.

Ja kokosriekstu piens bijis vēsumā, tas var noslāņoties, tāpēc pirms atvēršanas ieteicams bundžu sasildīt zem silta, tekoša ūdens un pēcāk kārtīgi sakratīt.

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!