<< Visi raksti

Laima cukurs

0

1226

foodpractice.com @ 2014-11-06

Ko darīt ar laima vai citrona miziņām, ja receptē vajadzīgs tikai pats auglis?? Lūk, ideālais risinājums - Laima cukurs.

Tev vajadzēs Bio laimus un bio cukuru.

Norīvē laimiem miziņu uz smalkās rīves...

un pievieno cukuram. Miziņa no viena laima uz 2 glāzēm cukura.  Izmaisi! Gatavs!

Uzglabā hermētiski noslēgtā traukā. Lieto to kokteiļos, cepot kūkas vai pievieno tējai. Tu vari to uzglabāt aptuveni 6 mēnešus, pēc tam aromāts un garša sāks izbalēt.

Recepte un foto: foodpractice.com

 

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!