<< Visi raksti

Sasaldētas laima un piparmētru limonādes gabaliņi

0

1101

foodpractice.com @ 2014-11-06

Šī ir viena no vieglākajām receptēm pasaulē, tikai trīs soļi un viss gatavs! Izspied sulu no laima, pievieno cukuru un lej formiņā. Pa virsu liec piparmētra lapiņas. Pēc tam ievieto saldētavā un lieto pēc vajadzības. 

Uz vienu glāzi laima sulas liec pus krūzi cukura. Ja vēlies saldāku dzērienu vari likt attiecībā 1:1. Viena glāze sulas, viena glāze cukura.

Kad tie ir sasaluši, tie ir gatavi lietošanai. Pievieno tos gazētam vai negāzētam ūdenim un acumirklī iegūsti burvīgu limonādi.

Atceries, ka tas, ko tu saldē šajā gadījumā ir sīrups, tāpēc ledus gabaliņi var būt daudz mīkstākas konsistences kā vienkārši sasaldēts ūdens.

Gribi zināt, ko iesākt ar laima miziņu? Ielūkojies šeit.

Foto un recepte:foodpractice.com

 

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!