<< Visi raksti

Sheera

0

1212

Vasants, Uša Lada @ 2015-09-05

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • 1/2 glāzes gī
  • 2 glāzes mannas putraimu 4 glāzes karsta ūdens
  • 1 glāze nerafinēta brūnā cukura (vai pēc garšas)
  • 1 ēd. k. charole riekstu, mandeļu skaidiņu vai pistāciju 1 šķipsna malta kardamona

 

Katliņā izkausē gī.

Pievieno mannas putraimus un cep uz vidējas uguns, ik pa laikam apmaisot, līdz tie kļūst gaiši brūni un smaržīgi.

Nogriež uguni un, enerģiski maisot, pielej karsto ūdeni.

Vāra uz vidējas uguns un maisa, līdz ēdiens sāk sabiezēt.

Uzliek vāku, noregulē pavisam nelielu liesmu un vāra vēl 1 minūti. Pieber cukuru, riekstus un kardamonu. Kārtīgi samaisa un pasniedz siltu.

■ Kafas var pievienot dažas šķipsnas ingvera un ēst šo ēdienu ar mēru.

4-5 porcijām

Vasants, Uša Lada

Foto: www.foodfood.com

V-P-K-

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!