<< Visi raksti

Sildošā biešu sula

0

1304

Ella Woodward @ 2014-10-25

Klasiska biešu sulas recepte jaunās skaņās, īpaši pielāgota aukstiem laikapstākļiem. Protams, mēs to varam dzert arī aukstu, taču brīžos, kad mūsu ķermenim ir nepieciešams sasildīties un uzņemt arī vitamīnus un vērtīgās minerālvielas, šis varētu būt viens no kakao vai karstas šokolādes aizstājējiem. Pats svarīgāks ir sulu nevārīt, bet tikai mazliet uzsildīt, lai saglabātu visus tās labumus. 

2 porcijām vajadzēs:

  •  2 bietes (300g)
  • 6 burkānus(500g)
  • 4 ābolus (500g)

Nomizo visus dārzeņus un izpied sulu no tiem.  Ielej visu sulu katliņā uz sildi uz mazas uguns pāris minūtes, bet nepieļauj vārīšanos. Pēc tam lej to savā mīļākajā krūzītē un izbaudi.

Foto un recepte: deliciouslyella

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!