<< Visi raksti

Siltais ābolu un burkānu dzēriens

0

1214

greenkitchenstories.com @ 2014-11-24

Sastāvdaļas

2 glāzes ābolu sulas, aptuveni 6 āboli
1 kanēļa standziņa
2 gab zvaigžņu anīss
2 smaržīgie pipari
1/2 tējkarotes kardamona sēklu
1 zariņš svaiga rozmarīna 
2 burkāni
2,5 cm svaiga ingvera
1/2 tējkarotes malta kanēļa 
1/2 tējkarotes malta muskatrieksta

Izspied sulu no āboliem. Lej to katliņā kopā ar visām garšvielām, uzliec katlam vāciņu. Liec uz uguns līdz sāk vārīties,  ļauj 1-2 minūtes uz lēnas uguns pavārīties. Pēc tam ņem nost no uguns un ļauj 5-10 minūtes ievilkties.  Izkās caur smalku sietiņu. 

Izpsied sulu no burkāniem un ingvera.

Lej glāzē silto ābolu sulu, pa virsu lej svaigu burkānu sulu un izmaisi. Pirms pasniegšanas pārkaisi pāri maltu kanēli un muskatriekstu.

Ja vēlies vari uzsildīt arī burkānu sulu.

Avots: greenkitchenstories.com

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!