<< Visi raksti

Šokolādes smūtijs ar puķkāpostu

0

1232

Julie Morris @ 2015-06-03

Kad gatavojam smūtiju, lai iegūtu krēmīgumu, visbiežāk izmantojam piena produktus vai riekstus, bet vai esi kādreiz iedomājies, ka smūtijam vari pievienot sautētu puķukāpostu? Garša patiesībā ir ļoti krēmīgā un maiga, kādam arī ir jābūt īstam šokolādes kokteilim! Pamēģini arī tu!

 

 

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 1⁄4 krūzes mīkstās dateles (aptuveni 3–4 gab)
  • 3 krūzes tvaicēta puķkāposta  
  • 1⁄4 krūzes kakao skaidiņu (cacao nibs)
  • 2 ēdamkarotes kaņepju sēklu
  • 1 ĒK kakao pulvera 
  • 1 ½ krūzes rīsu piena 
  • 2 krūzes kokosriekstu ledus (pēc izvēles, var būt arī cits ledus)
  • Saldinātājs pēc izvēles

PAGATAVOŠANA

Vispirms sablenderē visas sastāvdaļas izņemot ledu. Kad kokteilis ir ieguvis vienmērīgu konsistenci, pievieno ledu un sablenderē vēlreiz. Pagaršo un, ja nepieciešams, pievieno saldinātāju pēc izvēles.

Recepte no Džulī Morrisas grāmatas "Superfood smothies."

Foto: Julie Morris

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!