<< Visi raksti

Svaigēdāju kārums – ananāsu un mango kūka

0

10833

Ella Woodward @ 2015-03-29

 

Šīs kūkas pagatavošana aizņem vien piecas minūtes un to nav nepieciešams cept. Tajā ir tikai veselīgas un garšīgas sastāvdaļas, kas nodrošina to, ka, ēdot šo kūku, ikviens gūs baudījumu gan prātam, gan garšas kārpiņām.

 

 

SASTĀVDAĻAS

Pamatam:

  • 2 krūzes pekanriekstu
  • 2/3 krūzes mandeļu
  • 3 krūzes mīksto dateļu
  • 1 ēdamkarote kļavu sīrupa

Virsējā kārta

  • 1 mango
  • 1 krūze ananāsu
  • 1 krūze Indijas riekstu
  • 3 ēdamkarotes kļavu sīrupa
  • 1 ēdamkarote kokosriekstu eļļas

PAGATAVOŠANA

  • Sāc gatavojot pamatiekārtu. Vispirms liec virtuves kombainā visus riekstus un mal aptuveni 1-2 minūtes, līdz tie ir sasmalcināti.
  • Pievieno dateles un kļavu sīrupu un turpini malt, līdz izveidojās lipīga masa.
  • Pēc tam liec to iekšā kūkas veidnē un piespied pie pamatnes.
  • Pēc tam virtuves kombainā liec Indijas riekstus un mal līdz tie sāk veidot riekstu pastu.
  • Kad tas sāk notikt, pievieno mango, ananāsu, kļavu sīrupu un kokosriekstu eļļu. Blenderē līdz iegūsti krēmīgu masu.
  • Pārlej to formiņā pāri pamatiekārtai un liec kūku uz 3 stundām saldētavā.
  • Pēc tam ņem laukā, sagriez gabaliņos un pasniedz.

Recepte un foto: deliciouslyella.com

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!