<< Visi raksti

Svaigu biešu un Indijas riekstu kūka

0

2026

Amanda, createnplate.com/ @ 2015-04-04

Šī kūka ir lieliska ar to, ka tajā ir tikai svaigas sastāvdaļas, kas nozīmē, ka lai to pagatavotu tev nav nepieciešama cepeškrāsns. Ar to, ka tajā ir tikai dažas sastāvdaļas, kuras viegli vari atast jebkurā veikalā. Kūkas recepte ir ļoti vienkārša, garšīga, veselīga un ļoti ātri un vienkārši pagatavojama. Lai arī tradicionāli neesam raduši bietes izmantot kūku pagatavošanā ir vērts pamēģināt atklāt šo jaunu garšu pasauli! Tā ir svaigēdāju kūka, piedevām bez gluteīna un bez piena produktiem, tāpēc to var ēst arī vegāni. 

 

 

 

SASTĀVDAĻAS

Pamatam

  • 1 glāze dateles
  • 1/2 glāze mandeles
  1. Liec abas šīs sastāvdaļas virtuves kombainā un mal līdz iegūsti lipīgu masu.
  2. Pēc tam liec to iekšā kūkas veidnē. Piespied kārtīgi pie pamata.

Indijas riekstu kārta

  • 2 krūzes Indijas riekstu, izmērcēti 2 stundas 
  • 1 biete, nomizota un sagriezta šķēlītēs
  • 1/4 krūzes agaves vai kļavu sīrupa / vai medus
  • 2 ēdamkarotes svaigas citronu sulas 
  • 2 ēdamkarotes ūdens
  1. Sablenderē virtuves kombainā visas sastāvdaļas kopā līdz iegūsti krēmveida masu.
  2. Pārlej pāri pamata kārtai un liec ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 8 stundām.
  3. Pārkaisi pāri kaņepju sēklas vai jebkuras sēkliņas, riekstus pēc savas izvēles. 

Recepte un foto: http://createnplate.com/

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!