<< Visi raksti

Vegāns Indijas riekstu krēmsiers jeb Rikotta

0

1566

Shain Fike @ 2015-08-01

Ja piena produkti nav tavā ēdienkartē, bet tu joprojām vēlies izbaudīt krēmīgus ēdienus vai kaut ko sierveidīgu uzsmērēt uz maizes, tad šī recepte tev būs īstā! Indijas rieksti ir lielisks piena produktu aizvietotājs, turklāt izvēloties pareizos augus un garšvielas, tie arī garšas ziņā lieliski aizvietos tradicionālo sieru. Turklāt Indijas riekstos ir arī Vitamīns E un veselīgās taukvielas.

 

SASTĀVDAĻAS:

  • 2 krūzes bio Indijas riekstu (izmērcē aukstā ūdenī 2-4h)
  • ¼ krūzes filtrēta ūdens
  • ¼ krūzes svaigi spiestas citronu sulas
  • 1TK jūras sāls
  • 1 TK smalki sasmalcināts ķiploks
  • 1ĒK Lociņi
  • 1ĒK svaigi smalki sagriezti pētersīļi

PAGATAVOŠANA

  1. Liec visas sastāvdaļas virtuves kombainā vai blenderī.
  2. Samal līdz iegūsti sev vēlamo konsistenci.

 

Avots un foto: http://www.furtherfood.com/recipe/herb-garlic-cashew-cream-cheese-vegan-food-gluten-free-grain-free-dairy-free-soy-free-celiac-recipe-heart-healthy-diet/

 

 

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!