<< Visi raksti

Vislabākā un garšīgākā Humusa recepte

0

2075

Ella Woodward @ 2014-05-21

Humuss ir viens no veģetāriešu labākajiem našķiem. Tas ir ne tikai veselīgs, bet arī garšīgs produkts, kuru ir iecienījuši visā pasaulē. Burtiski to varētu nosaukt par zirņu pastēti, taču to var lietot ne tikai uz maizes, bet arī kā piedevu siltiem dārzeņu un rīsu ēdieniem, dažādiem salātiem, un pat kopā ar kartupeļu pankūkām. Brīžos, kad gribas “piesiet dūšu” humuss ir vislabākā un veselīgākā izvēle. 

 

 

 

 

 

 

Sastāvdaļas:

2 glāzes vārītu turku zirņu

5 ēdamkarotes olīveļļas

4-6 ēdamkarotes ūdens (atkarībā no tā, cik krēmīgu masu vēlies)

10 bazilika lapiņas

Svaigi spiesta sula no 1 vesela un ½ citrona

2 tējkarotes tahini (sezama pastas)

1 tējkarote kumina

Sāls pēc garšas

 

Vienkārši saliec visas sastāvdaļas blenderī, un mal, kamēr iegūsti krēmveidīgu masu. Ja kaut kas paliek pāri, vari to uzglabāt ledusskapī 3 dienas.

Foto un recepte: deliciouslyella.com

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!