<< Visi raksti

Zemeņu siera kūka 5 minūtēs, bez cepšanas

0

3402

Linda, call-me-cupcake.blogspot.com/ @ 2015-06-28

Zemeņu sezona ir sākusies. Laiks ķerties klāt zemeņu kūkām. Īpaši siltam laikam piemērotas būs tās, kuras nav jācep!

 

 

 

 

 

SASTĀVDAĻAS

  • 160 g cepumu (selga vai citi)
  • 60 g sviesta, izkausēta
  • 200g zemeņu, notīrītas
  • 160g cukura
  • 1 laims, sula un miziņa
  • 250g maskarpones siera, istabas temperatūrā
  • 300g krēmsiera, istabas temperatūrā
  • 400g saldā krējuma, vismaz 35%
  • Papildus zemenes dekorēšanai

PAGATAVOŠANA

  1. Sasmalcini cepumus virtuves kombainā, vai ar piestiņu. Sajauc drupačas ar izkusušu sviestu.  Liec šo masu pannā (18-24cm) un ievieto saldētavā, kamēr gatavo pildījumu.
  2. Liec zemenes, cukuru, laima sulu un miziņu virtuves kombainā vai blenderī. Sakul.
  3. Lielā bļodā sajauc maskarpones sieru, krēmsieru un saldi krējumu un kul, līdz iegūsti krēmveida masu.
  4. Pievieno zemeņu masu un kul līdz viss sajaucas.
  5. Lej šo masu kūkas formā un liec uz nakti saldētavā.
  6. Pirms pasniegšanas ļauj 20-30 min. pastāvēt istabas temperatūrā, lai atlaižas. 

Avots: http://call-me-cupcake.blogspot.ca/2013/06/no-bake-strawberry-cheesecake.html#.VY_okRuqqko

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!