<< Visi raksti

Tēja no rīta tēja pa dienu tēja vakarā

0

1106

Vasants/Uša Lada @ 2015-08-28

Brokastu tēja

1/2 tējk. svaiga, samalta ingvera 1/2 tējk. kanēļa

1 šķipsna kardamona

1 glāze ūdens

Uzvāra ūdeni un pievieno garšvielas. Uzliek vāku, nogriežu uguni un uz dažām minūtēm atstāj ievilkties.

■ Vērtīgs visām došām. Pittas var pievienot 1/4 glāzes piena.

 

Pusdienu tēja

1/3 tējk. ķimeņu

1/3 tējk. koriandra sēklu

1/3 tējk. fenheļa sēklu

1 glāze ūdens

Uzvāra ūdeni un pievieno garšvielas. Nogriež uguni un uzliek vāku. Atstāj uz 5 minūtēm ievilkties. Izkāš un saldina atkarībā no uzbūves tipa.

 

Vakariņu teja

1/8 tējk. fenheļa sēklu

1/3 tējk. kanēļa

1/3 tējk. kumelīšu

1 glāze ūdens

Uzvāra ūdeni un pievieno garšvielas. Nogriež uguni un uzliek vāku. Atstāj uz dažām minūtēm ievilkties. Saldina atkarībā no uzbūves tipa.

 

V-P-K-

photo: http://www.kraeuter-kuehne.com/teas/ayurveda-tea.html

Komentāri

Šim rakstam nav komentāru.

Lai pievienotu komentāru, ir jāielogojas!