Dzimumzīmes uz tava ķermeņa

Vai dzimumzīmes uz tava ķermeņa ir vienkārši tāpat vien kā vēja raksti smiltīs, vai tomēr dzimumzīmes var pavēstīt ko vairāk? Sagatavojies iepazīt savus marķējumus.

Dzimumzīme galvas matainajā daļā

Uz paura, zem matiem dzimumzīmes mēdz būt lieliem domātājiem, cilvēkiem, kas spēj atteikties no visa pasaulīgā. Ja dzimumzīme ir paslēpta zem matiem galvas aizmugurējā daļā, tad tas nozīmē, ka tās īpašnieks ir ļoti noslēgts cilvēks.

Dzimumzīme uz ausīm

Cilvēks, iespējams, pārspīlēs savas labās īpašības un aizmirsīs savus trūkumus. Tā viņš it kā aizsargājas no īstenības, jo nav pārliecināts par sevi.

Dzimumzīme uz pieres, kas atrodas tuvu virsdegunei vai virs uzacīm.

Tas vēsta par cilvēka vērīgumu un lielisku prātu. Cilvēkam ar šādu dzimumzīmi ir milzīgi enerģijas krājumi, viņš spēj pat gāzt kalnus. Galvenais – nepārcensties.

Dzimumzīme uz sejas virs virsdegunes

To varam redzēt Dievu attēlos budistu tempļos. Dzīvē tāds cilvēks var kļūt par mediju vai gaišreģi.

Dzimumzīme pieres augšējā daļā

Ja dzimumzīme atrodas uz pieres pa labi – cilvēkam piemīt lielas organizatora spējas. Viņa sapņi un ideāli sniedzas daudz tālāk par personīgo likteni.

Dzimumzīme deniņos

Dzimumzīme deniņos pie kreisās acs ir galēji sentimentālam cilvēkam. Dzimumzīmes parādīšanās tuvu deniņiem labajā pusē daudzos gadījumos ir saistīta ar cilvēka karmu. Tāda dzimumzīme bieži mēdz būt zīlniecēm.

Dzimumzīme uz vaiga zem acīm

Dzimumzīme uz kreisā vaiga norāda uz lielu talantu, kas cilvēkam var izpausties jau bērnībā. Sievietēm piemitīs maigums un labestība. Vīriešiem, ja būs novietota pa labi, vēstīs par temperamentīgu raksturu vai neordināru rīcību.

Dzimumzīme uz vaigu kauliem

Cilvēka raksturs izpaudīsies ar viņa izlēmību – autoritāte kolektīvā, var būt līderis.

Dzimumzīme uz deguna

Cilvēks – sabiedrības dvēsele. Dzimumzīme deguna galā – ar humoru apveltīts vai vieglprātīgs uzvedībā.

Dzimumzīme uz vaiga pie deguna pamatnes

Cilvēks zina, kā jārīkojas kādā situācijā, spēj glabāt noslēpumus. Bieži vien pie viņa var vērsties draugi pēc palīdzības grūtos dzīves brīžos.

Dzimumzīme uz sarkanās lūpu apmales

Cilvēks ar šādu zīmi parasti visu atliek uz vēlāku laiku. Bieži var būt kaitīgu ieradumu vergi, tas īpaši attiecas uz vīriešiem.

Dzimumzīme virs virsējās lūpas

Sievietei valdonīgs raksturs un gara spēks, spēj izveidot karjeru un iekarot stāvokli sabiedrībā. Ir novērots, ka sieviete cenšas pakļaut arī vīriešus, ar kuriem saista savu likteni.

Dzimumzīme uz zoda

Vīrietim norāda uz valdonīgu raksturu. Ja atrodas zoda kreisajā pusē -vienpusīgums un stīvums, ja labajā pusē – mērķtiecīgums, vīrietis vēlēsies virzīties uz priekšu.

Sievietei – otrādi. Dzimumzīme uz zoda pa kreisi – laimīga zīme, kas dod ticību saviem spēkiem, optimismu, augstsirdību. Dzimumzīme pa labi – vājuma zīme, kas norāda uz egocentriskumu, izdabāšanu savām vājībām.

Dzimumzīme uz kakla

Vīrietim liecinās par viņa nelīdzsvarotību vai gribasspēka trūkumu. Šis vīrietis var būt garīgi un intelektuāli augsti attīstīts, tomēr nespēj realizēt savus dotumus.

Sieviete ar dzimumzīmi uz kakla spēj mainīt savu gaumi, kaislības un dzīves kredo. Vienlaikus viņa var būt ļoti maiga, pilnībā sevi ziedojot vienam cilvēkam, spēj savā mājas pavardā radīt mājīgumu un sargāt to.

Dzimumzīme uz pleca

Tiek uzskatīts, ka cilvēks, kuram ir dzimumzīme uz pleca, būs spēcīga personība, tikai viņam nebūs stingras pārliecības, jo pietrūkst izlēmības izdarīt to, ko citi paveic viegli. Labā īpašība – cilvēki ar dzimumzīmi uz pleca ir pacietīgi un daudz nerunā.

Dzimumzīme uz rokām

Dzimumzīme rokas iekšējā pusē mēdz būt viegli ievainojamiem cilvēkiem. Sievietes ar dzimumzīmi uz rokām parasti mēdz būt laimīgas laulībā. Ja dzimumzīme atrodas priekšpleca ārējā pusē, tad sieviete savam mīļotajam spēj sniegt komfortu un viņas enerģētika saderēsies praktiski ar jebkuru cilvēku, ja vien šis cilvēks viņu patiesi mīl.

Dzimumzīme uz vīrieša labās rokas norāda uz to, ka viņš optimistiski uztver visu apkārtējo dzīvi un ar tādu vīrieti var rēķināties – paļauties gan uz viņa darbiem, gan vārdiem, gan jūtām.

Dzimumzīme uz elkoņiem

Elkoņa locītavas rajons raksturo ļoti ievainojamu cilvēku, tādu, kurš ne visai labi spēj pielāgoties dzīvei. Šāds cilvēks dzīvē visu panāks ar savām rokām.

Dzimumzīmes uz krūtīm

Sievietes dzīvē zīmēm ir lielāka nozīme. Ja dzimumzīme ir, piemēram, uz krūtīm pa kreisi, tā ietekmē viņas likteni – vai nu veicina mīlestību un pielūgšanu, vai izveido no sievietes zemāko kaislību priekšmetu. Dzimumzīme uz krūtīm pa labi – daudz mierīgāka zīme. Tādas zīmes īpašniece būs laba sieva un māte.

Vīrietim dzimumzīme uz krūtīm nozīmē, ka viņš ir spējīgs uz visaptverošu mīlestību un uzticību.

Dzimumzīme uz piena dziedzeriem

Sievietei spilgti un dziļi izpaužas viņas kā mātes mīlestības jūtas. Šāda sieviete ir radīta, lai audzinātu bērnus. Ja bērnu nav, tad viņa savu nepiepildīto mātes mīlestību var dāvāt vīram, vecākiem, mājdzīvniekiem, kā arī strādāt sfērā, kur iespējams realizēt šo nepiepildīto aspektu.

Dzimumzīmes uz muguras

Iespējams, ka cilvēkam piemitīs daudz talantu un spēju daudzās dzīves jomās.

Ja dzimumzīme atrodas tuvāk pleciem, tas nozīmē, ka cilvēks ir prasīgs pret sevi un apkārtējiem. Vēlams uzmanīgi izturēties pret tiem, kuru uzvedība ir uz melu robežas. Šāds redzamais brīdinājums vairāk attiecas uz sievietēm, lai gan tieši viņām dzimumzīmes uz muguras ir retāk sastopamas nekā vīriešiem. Sievietēm ar dzimumzīmi uz muguras ļoti svarīgi ir dzīvot tā, lai nepieļautu pat domu par iespējamo nodevību no tuvinieku puses, jo tad viņas būs nelaimīgas.

Dzimumzīmes uz vēdera

Parasti redzamas no cilvēka dzimšanas. Ja dzimumzīme atrodas vēdera centrā, cilvēks daudz var panākt ar saviem spēkiem un gribu, bet bieži viņš ir savu kaislību upuris, jo ir ļoti izvēlīgs ne tikai ēšanā, bet arī visā, ko dara. Dzimumzīme uz vēdera pa kreisi mēdz būt cilvēkam, kurš bieži maina savus paradumus.

Dzimumzīmes, kas ir novietotas zemāk par ribām

Sievietēm mēdz būt nosliece uz spontānu jūtu izpausmi, pat histērijām. Nepieciešams stingri kontrolēt savus izteikumus.

Dzimumzīme sievietei uz vidukļa bieži parāda viņas kautrību, kas aiz sevis slēpj egoistiskas tieksmes. Vīrietim var pietrūkt diplomātijas, līdzsvara, grūti paskatīties uz sevi no malas, sadarboties, atrast kopīgu valodu, apzināties, ko nozīmē taisnīgums, objektivitāte. Tāds cilvēks parasti nerēķinās ar partneri, grauj apkārtējo mieru.

Dzimumzīme vēdera lejasdaļā

Tāda dzimumzīme vīrietim runā par viņa mīlas pārmērībām, intereses izrādīšanu visām dāmām. Jebkurā sievietē viņš saskata savu odziņu

Sieviete ar tādu dzimumzīmi nevar dzīvot bez vīrieša uzmanības un glāstiem. Intīmās attiecībās šādas sievietes bieži vien pārņem iniciatīvu, kaut arī ārēji rada iespaidu, ka ir kautrīgas būtnes.

Un vēl viena, ne mazsvarīga detaļa, kas skar kā sievietes, tā arī vīriešus, kuriem dzimumzīme ir vēdera lejasdaļā: viņu bērni bieži mēdz būt loti skaisti.

Dzimumzīme uz ceļgaliem

Cilvēks savu dzīvi bieži pavada steigā. Uzsākot kādu attīstības ciklu, viņš jau iztēlojas gala rezultātu un nav uzmanīgs pret pašu izpildes procesu. Tāpēc dzimumzīmes īpašnieks daudz ko zaudēs – iespēju baudīt mazus priekus, nepieļaut kļūdas, kas jau iepriekš bijušas. Ja cilvēks, kuram dzimumzīme atrodas uz ceļgala, spēj apzināti intelektuāli pilnveidoties un iet uz mērķi, tad viņš noteikti kļūs par atpazīstamu personību, tikai viņam daudz ir ar sevi jāstrādā. Sieviete ar dzimumzīmi uz kreisā ceļgala steidzīgi apprecas ar pirmo satikto pretendentu. lai nevajadzētu domāt par aizslīdošajiem gadiem.

Dzimumzīme uz stilbiem

Cilvēks ir vērīgs, oriģināls, intelektuāls, ar izgudrotāja spējām, novērtē brīvību, draudzību, patstāvību, viņam ir plašs skatījums uz dzīvi. Ar tādu cilvēku ir interesanti kontaktēties, viņš neuzspiež citiem savus uzskatus.

Vīrietim ar dzimumzīmi uz stilbiem parasti ir daudz pielūdzēju, tomēr viņš lielākoties pieķeras sievietei, kuru patiesi mīl.

Dzimumzīme uz stilbiem sievietei izceļ kāju skaistumu. Sieviete, kurai ir tāda zīme, lieliski dejo, un viņai ir muzikālās spējas. Ja dzimumzīme atrodas uz kreisās kājas, tad viņas dzīvē var būt daudz kaislīgu aizraušanos. Tāda sieviete vienmēr ietekmēs savu partneri no labākās puses un laulībā būs laimīga.

Dzimumzīmes uz pēdām

Uz pēdām izvietojušies svarīgi enerģētiski punkti, tāpēc dzimumzīmes, kuras parādījušās no dzimšanas, ir ļoti nozīmīgas to īpašniekam. Šādas zīmes norāda uz cilvēka slepeno pasaules misiju. Nereti tās ir gaišredzības, paredzēšanas zīmes. Tāds cilvēks dziļi sajūt notiekošā jēgu, iemeslus, veselumu, piepildījumu ar skaistumu, garīgumu un līdzjūtību.

Zīmes pēdas iekšējā daļā parasti mēdz būt veseliem cilvēkiem. Dzimumzīmes uz labās pēdas liecinās, ka cilvēks mīl kustēties; uz kreisās pēdas – parāda domīgu mājās sēdētāju. Dzimumzīme uz pēdas virspuses tuvu pēdas apakšai runā par cilvēka iespējamu slepenu ietekmi uz apkārtējiem.

Uz pēdām bez dzimumzīmēm ir arī līnijas (kā uz cilvēka plaukstām), kuru izpētei veltīta speciāla zināšanu joma – podomantija.

Ja dzimšanas kartē cilvēkam kādā zodiaka zīmē atrodas svarīga planēta vai horoskopa punkts, tad uz atbilstošās ķermeņa daļas iespējama kāda redzama zīme: dzimumzīme, plankums u. c. Zīmes parādīšanās, izzušana, formas un krāsas maiņa liecina par situācijas maiņu, kas ir saistībā ar šo planētu.

Rakstā izmantoti materiāli no Ineses Kaģes raksta “Dzimumzīmju nozīme sasaitē ar astroloģiju”

No posts found.