Kas ir čakru balanss un kāpēc tas ir svarīgs?

Disbalanss čakrās nozīmē to, ka dažas čakras ir pārāk aktīvas un citas funkcionē nepietiekami. Daudzi cilvēki, kuri ar čakru balansēšanas ideju iepazinušies tikai nesen, kļūdaini uzskata, ka tas nozīmē „čakru atvēršanu”. Tāpat kā jebkurā citā dzīves sfērā, atslēgas vārds ir līdzsvars. Tā kā čakras uzņem un nodot tālāk enerģiju (pārvērš to fiziskā, emocionālā un psihiskā enerģijā), par maz vai par daudz var ietekmēt to kā mēs jūtamies, rīkojamies un domājam. Piemēram, pārāk maza enerģijas plūsma caur sirds čakru var novest pie tā, ka cilvēks nocietinās un zaudē līdzjūtības izjūtu, taču pārāk liela enerģijas plūsma caur šo čakru var padarīt cilvēku viegli ievainojamu. Tu vari nonākt pie secinājuma, ka čakras “aizvēršana” var nest lielāku emocionālo un fizisko atvieglojumu daudz vairāk kā čakras “atvēršana”.

Vēl viens koncepts, kuru vairums cilvēki nesaprot, vai pat neatzīst ir fakts, ka mēs neesam vieni. Ne kā indivīdi, ne kā cilvēku rase; “Atvērtas čakras” ir gards kumosiņš enerģijas vampīriem, gan tiem, kurus mēs varam redzēt, gan tiem, kurus neredzam ar acīm. Viņi pieķeras mums, nosusina mūsu enerģiju, manipulē ar mūsu domām un emocijām, un mēģina dzīvot savu dzīvi caur mums. Tāpēc čakru “aizvēršana” vai “nosegšana” ir tik pat svarīga kā čakru “atvēršana”. Atrast perfektu līdzsvaru starp atvērtību apkārtējai videi un universālām enerģijām, un noteikt un paturēt mūsu pašu enerģētiskās robežas, ir galvenais čakru līdzsvarošanas un dziedēšanas mērķis. Būt vienotam ar universu var būt jebkuras būtnes ideālais stāvoklis un galīgais garīgais mērķis, taču nesteidzies. Vispirms tev ir jāiemācās atšķirība starp tevi, universu un “citiem”, kuri, iespējams, garīgā ziņā nav tik advancēti cik tu un, ja tu esi atvērta viņu enerģijai,  tevi tikai vilks atpakaļ.

Mūsu esības mentāliem stāvokļiem un emocijām ir  rezonanses frekvences. Tas ir slepenais garīgo dziesmu un mūzikas, mantras un runāto lūgšanu transformācijas jaudas spēks. Mūsu atšķirīgās emocijas un mentālie stāvokļi ir saistīti ar specifisku čakru un reaģēs un krāsu, kas arī ir frekvence. Katrai čakrai atbilstoša mūzika, mantras un lūgšanas lieliski līdzsvaro čakru un tad, kad tavas čakras ir līdzsvarā, arī tavs prāts un emocijas ir līdzsvarā.

No posts found.