Ājurvēda ir gudrība

Cilvēki cauri laiku griežiem arvien ir meklējuši atbildes uz jautājumiem par to, kas viņi ir, kādēļ viņi atrodas tieši šeit, kāda ir sakarība starp iekšējo un ārējo.
Ājurvēda ir gudrība, ko neierobežo laiks, un neviens nevar apgalvot, ka tā ir vienīgā patiesība. Ājurvēda piedāvā metodes, kā pašam iegūt atklāsmi un pieredzi. Tādējādi tā var palīdzēt atklāt tieši to dzīves veidu un dabas likumus, caur kuriem iespējams baudīt dzīvi daudz lielākā mērā nekā līdz šim. Dzīvojot saskaņā ar dabu, tu būsi vesels, iegūsi lielāku dzīvesprieku un tev būs lielākas iespējas garīgai izaugsmei!
Dzīve ir brīnums, kas risinās mūsu acu priekšā. Tā ir apbrīnojama izrāde ar perfekti saskaņotiem funkciju tīkliem mūsos un vairākos līmeņos dabā. Sevišķi apbrīnojami ir tas, ka viss norit klusumā un mums tik tuvu, lai gan mēs tik un tā bieži vien nespējam aptvert notiekošā sistemātiku un vienkāršību. Tas ir pastāvīgs ritums, kurā nebeidzams skaits daļiņu katru sekundi mainās, bet veselums paliek.
Atšķirot albumu un fotogrāfijā ieraugot sevi piecu gadu vecumā, tu sevi atpazīsti un saki: “Tas esmu es.” Tajā pašā laikā tu apzinies, ka ķermenis ir izaudzis, nobrāztie ceļgali jau sen sadzijuši un – jā, katrs atoms tavā ķermenī ir jau nomainīts. Šo procesu savos kursos un daudzās grāmatās fantastiski aprakstījis Dr. Dīpaks Čopra (Deepak Chopra)

Tas, kas pārdzīvo matērijas īslaicību, ir tavs iekšējais Es, tava iekšējā Būtība.

No posts found.