Vienas minūtes meditācija prāta un enerģijas nomierināšanai

Regulāra meditācijas prakse spēj pozitīvi ietekmēt ne tikai mūsu prāta stāvokli, atbrīvojot mūs no stresa, uztraukuma un negatīvām raizēm, bet arī uzlabo vispārējo veselības stāvokli. Ja tu nodarbojies ar jogu, tad noteikti esi pazīstams arī ar meditāciju. Iespējams, tu meditē regulāri, iespējams tikai dažreiz. Lai sasniegtu rezultātu, tāpat kā jogā arī meditācijā svarīgi ir ievērot regularitāti. Pat ja tā ir tikai viena minūte dienā.

Ikviens var meditēt, svarīgi ir tikai vēlēties to darīt. Iesākumā ir ļoti grūti to darīt, jo mēs visu laiku cenšamies analizēt ar prātu, ko darām un vai darām to pareizi, taču pats meditācijas process ir daudz vienkāršāks. Svarīgi ir uzsākt meditāciju ar pareizu attieksmi un motivāciju. Sāc meditāciju sakot sev – es esmu atvērts meditācijas praksei un pieņemu šo jauno praksi savā dzīvē.

Tu vari sākt jau tūlīt, tev taču ir viena minūte laika, vai ne? Viena minūte dienā klusumā un mierā var izmainīt tavu dzīvi. Apņemies veltīt vismaz vienu minūti dienā šai Kundalinī meditācijai, lai apklusinātu savu prātu un nomierinātu enerģiju.

Vienas minūtes meditācija

  • Ieelpa 5 sekundes
  • Elpas aizture 5 sekundes
  • Izelpa 5 sekundes
  • Elpas aizture 5 sekundes

Veic šo elpošanas praksi vienu minūti. Veic to tūlīt pat.

Tu vari šo meditāciju veikt kopā ar citiem. Savienoties ar citu cilvēku pozitīvo enerģiju ir ļoti spēcīga pieredze.

Avots: mindbodygreen.com Gabrielle Bernšteine

Bilde: Devianart

No posts found.