Viskaitīgāko produktu TOP 4 saskaņā ar vēdu filosofiju

Kurus produktus ēst un kurus nē? Tas ir jautājums, uz kuru atbildes meklējama mēs visi. Kas par to ir teikts vēdās?

Lūk, kaitīgāko produktu TOP 4, saskaņā ar vēdu filosofiju. 

1. GAĻA UN ZIVIS

Gaļa  – tā ir miesa, citas dzīvās radības ķermenis, pateicoties kuram tas gūst iespēju darboties un progresēt šajā materiālajā pasaulē. Pie gaļas pieskaitās arī speķis, zivis un želantīns (dzīvu radību kauli), olas un ikri. Tas viss netiek izmantots vēdiskā kulinārijā, un ļoti veiksmīgi var tikt aizvietots ar citiem veģetāriem ēdieniem.

Olas un ikri – tas nav nekas cits kā mazas dzīvas radības embrijs*

Ja salīdzina to ar cilvēciskās formas dzīvi, tad to lietošana uzturā, faktiski ir pielīdzināma abortam.

Vēdas runā, ka viss kas nāk no dzīvo radību zemākajiem centriem, ir aptraipīts, tāpēc lietojot olas uzturā, jūs psihiski un enerģētiski būsiet aptraipīts. Tas nozīmē to, ka jūsu apziņa nebūs atvērta pilnībā sevis pašizziņai un pilnveidošanai. Sliktākajā gadījumā jūs atradīsieties tumsas jeb neziņas gunā. Turklāt olas ir izplatīts aterosklerozes cēlonis.

2. ALKOHOLS

Tā ir ļoti kaitīga ķīmiska viela. No mūsdienu zinātnes skatupunkta, alkohols ir psihoaktīva viela, kas iedarbojas uz cilvēka centrālo nervus sistēmu kā depresants.

Depresants – jebkura viela vai līdzeklis, daļēji vai pilnībā nospiež centrālās nervus sistēmas darbību, smadzeņu darbību un spēju skaidri domāt un spriest. Tieši tāpēc alkoholiķos varam redzēt šo piemēru tam, ko cilvēkam spēj nodarīt spirtoto dzērienu lietošana. Paskatieties kādā stāvoklī viņi ir fiziski, psihiski un garīgi. Alkoholiķis –ir cilvēks, kurš bieži un patstāvīgi lieto alkoholiskos dzērienus, un tāpēc šīs efekts ļoti spilgti izpaužas.

Tāpēc, ja jūs dzerat džinu ar toniku, liķieri vai kvasu, kuri tiek uzskatīti par mazalkoholiskiem dzērieniem, tad alkohola ietekme uz jums ir mazāka un fiziski nemanāmāka, bet tā tomēr ir, to ir atzinuši pat mediķi. Runājot īsāk, vīriešiem alkohols samazina saprāta spēku un veicina bezatbildību, bet sievietēm –izlaidību un visatļautību.
 

3.KAFIJA, KAKAO (ŠOKOLĀDE), MELNĀ TĒJA

Šī ir otra depresantu kategorija pēc alkohola, kas var tikt uzskatīti par narkotiskām vielām, jo izsauc atkarību.  Šie produkti attiecas uz kaisles un neziņas gunu. Cilvēks, kurš bieži lieto šos produktus maldīsies kailes- neziņas enerģijā, kas piesaista slimības, ciešanas un iznīcina cilvēka dvēseli.

4. SĒNES, SĪPOLS, ĶIPLOKS, MĀRRUTKI UN APIŅI

No fizioloģijas viedokļa skatoties, te viss ir kārtībā. Agrāk šie produkti tika lietoti tikai kā ārstniecības līdzekļi. Ķiploks un sīpols atbrīvo no saaukstēšanos un attīra organismu no parazītiem, taču bieža šo produktu lietošana atstāj graujošu ietekmi uz cilvēka apziņu.

Sēnes un pārtikas raugs ir kaitīgs arī cilvēka fizioloģijai.

Sīpols un ķiploks, neskatoties uz visām slavējošām atsauksmēm mūsdienu medicīnā, ir ar izteiktu negatīvu ietekmi uz cilvēka rakstura kvalitāti, kā arī garīgo ķermeni.

Ķiploks palielina lepnumu un attiecīgi arī cilvēka naidīgumu, kas padara cilvēku aklu un sadedzina visu viņa dievbijību.

Sīpols pastiprina iekāri, nekaunību un izlaidību, kas pat vienas ģimenes ietvaros novedīs pie ciešanām, bet izlaužoties uz āru, radīs ciešanās citās ģimenēs un attiecīgi sabiedrībā kopumā.

Kas attiecas un mārrutkiem un apiņiem, tad tie ir mazāk negatīvi pēc savas ietekmes, taču visi šie produkti ievērojami pastiprina zemāko centru aktivitātes, un stipri bojā raksturu.

Tāpēc vēdiskās receptēs ēdiena gatavošanā, tie nekad netiek lietoti. Šie produkti ļoti spēcīgi novada enerģiju zemāk, tāpēc daudz mazāk gribas domāt, un daudz vairāk gribas nodarboties ar seksu.

Rezultātu varam redzēt jau šobrīd, paskatoties uz mūsdienu jaunatnes attīstību: viens no populārākajiem dzērieniem jauniešu vidū ir alus, reti kurš ēdiens ir bez ķiploka un sīpola, mārrutki ir bieži sastopama piedeva, un gandrīz vienmēr to izmanto rasola un konservu pagatavošanā. Tāpēc uzreiz ir skaidri saprotami iemesli tādam zemam kultūras līmenim mūsdienu jauniešu vidū, kurus vairumā gadījumu interesē tikai viena aktivitāte – seksuālā.

Alternatīvas šiem produktiem eksistē, svarīgi ir tikai gribēt un atrast!

Tā piemēram, gaļas olbaltumvielas lieliski aizvieto dažādi pākšaugi (zirņi, pupas, lēcas) un piena produkti (siers un skābais krējums).

Kafiju aizvieto cigoriņi, bet kakao – keroba pulveris.

Sīpolu, ķiploku un mārrutkus aizvieto ingvers un lieliskā garšviela asafetīda.

Bet alkoholu aizvieto labas attiecības ar cilvēkiem un mīlestība pret pasauli, kā arī joga un meditācija.

Izvēlieties pareizos produktus, rūpējieties par savu  un savu tuvinieku fizisko un garīgo veselību!

* Redakcijas piezīme:

“Olu parasti neuzskata par nedzimušu cāli, jo ola ir tikai siekalas, ko putns ražo kā daļu no reproduktīvā procesa. Lai cālis tiktu uzskatīts par dzimušu, nepieciešama olšūnas apaugļošana ar spermu, un pēc tam jānotiek embrija attīstībai. Cālis tiek uzskatīts par dzimis, kad tas ir pilnībā izkļuvis no olas vai “mātes ķermeņa”.

Tātad, olu var uzskatīt par potenciālo cāli, ja tā tiek apaugļota un sāk attīstīties par embriju. Tomēr līdz pat tam brīdim, kad embrijs pilnībā izkļūst no olas un piedzimis, tas netiek uzskatīts par dzimušu cāli.

No posts found.