Ja vīrietis neuzņemas atbildību par sievietes labklājību.

Ja vīrietis nestrādā, neapmierina pamatvajadzības, neattīstās un neparāda sevi kā vīrieti, tas var radīt daudzas problēmas attiecībās. Ja šī ir situācija, ar kuru saskaras daudzas sievietes, ir svarīgi meklēt risinājumus. Šajā rakstā tiks apskatīts, kas jādara un kā rīkoties, lai novērstu šādas problēmas. Manas kolēģes Katrīnas domas arī ir iekļautas šajā rakstā, pamatojoties uz viņas pieredzi.

Šis raksts ir domāts jums, ja:

• Jūsu vīrietis jums nepiedāvā precēties, lai gan jūs dzīvojat kopā jau vairākus gadus.

• Jūsu vīrietis nestrādā, un, šķiet, nav plānu strādāt.

• Jūsu vīrietis sūdzas, provocējot jūs uzņemties atbildību par lēmumiem.

Kāpēc tas notiek? Diemžēl šajā situācijā vainīgi nav vīrieši, bet gan mēs, sievietes. Jau no dzimšanas mēs potenciāli esam spēcīgākas par vīriešiem; mums ir daudz vairāk garīgās un dzīves enerģijas. Tas, kas notiek ar vīriešiem, kas ir apkārt mums, galvenokārt ir mūsu ietekme.

Blakus dažām sievietēm vīrieši kļūst bagāti, blakus citām nabadzīgi, ar dažām lietas uzlabojas, bet ar citām vīrietis zaudē savu spēku un dažreiz pat kļūst impotents.

Es konsultēju vienu meiteni, kura bija trīs nopietnas attiecības, un visās šajās attiecībās pēc kāda laika vīrieši zaudēja potenci, un viņu seksuālā dzīve pilnībā beidzās.

Un cita mana kliente, tikai sazinoties ar kādu vīrieti, deva viņam tik lielu lādiņu, ka vēl vienu nedēļu viņam viss gāja uz augšu, neskatoties uz to, ka tas varēja nebūt pat viņas partneris.

Visu šo nosaka tas, kā sieviete piepilda vīrieti un kā viņa izturas pret viņu!

Mistiskā sievietes enerģijas seminārā mēs apspriedām 3 sievišķos “lāstus”, kas tiek veltīti vīrietim, tagad īsi tos atgādināšu.

Sieviete enerģētiski iznīcina vīrieti, kad dod viņam naudu. Pēc tam vīrietim jau ir ļoti grūti rehabilitēties un kļūt par normālu vīrieti. Man bija apmēram 500 klientes, kas sponsorēja savus vīrus un sniedza tiem materiālu palīdzību — neviena no šīm situācijām nenobeidzās labi.

Vīrieši neapzināti atriebās, pazemoja vai pārvērtās par maziem bērniem, kuriem visu laiku jādod jaunas rotaļlietas. Nekad nedodiet vīriešiem naudu, ne vīram, ne tēvam, ne brālim. Pat ja viņam ir grūts laiks, pat ja viņam ir grūti — ļaujiet viņam pašam vīrišķīgi tikt galā ar šo situāciju. Tas padarīs viņu par vīrieti, nevis enerģētisko invalīdu. Uzticieties man, ja dosies savam vīrietim naudu – tas nebeigsies labi!

Katrīna piebilda:

“Ja jūs tomēr esat devuši naudu vīrietim, tad viņam jums atgriezt to vajadzētu trīs (!!!) reizes vairāk, lai tas viņu neiznīcinātu kā vīrieti un dotu viņam iespēju attīstīties. Pat savam dēlam, kad viņam ir 18 gadi, naudu nav nepieciešams dot.
Ļaujiet viņam pelnīt, ļaujiet viņam meklēt iespējas. Tādējādi jūs viņam palīdzēsiet kļūt par vīrieti, kas ir atbildīgs par savu dzīvi, un viņš vēlāk spēs uzņemties atbildību arī par savu tuvāko cilvēku dzīvi.

Papildus tam ielūkojieties sevī un atbildiet godīgi uz jautājumiem: “Kādas sajūtas man ir, kad devu naudu vīrietim?”, “Vai man patīk tas?”, “Vai es to gribu darīt?”.
Es esmu pārliecināta, ka lielākā daļa no jums atbildēs, ka nē. Tāpēc ka tas ir pretēji dabai, kad mēs dodam vīriešiem naudu, mēs pret viņiem izveidojam prasības un agresiju, no vienas puses, un tas rada mums slimības, bet no otras puses, mēs attālināmies no savas sievišķības dabas, zaudējam sevi un sākam dusmoties uz sevi un, galu galā, iznīcinām sevi. Manā praksē ir daudz gadījumu, kad notika tieši tā, kad sievietes atnāca pie manis šokējošā stāvoklī. Un tas viss tāpēc, ka kādreiz viņas nolēma “žēlot” savu vīrieti, atvieglot viņa dzīvi, būt viņam labām, “glābt” viņu.
Reiz es sāku satikties ar jaunu cilvēku, un viņš man lūdza naudu. Summa nebija liela, bet man negribējās viņam to dot, bet toreiz es vēl nezināju visus šos likumus, un man bija nepatīkami atteikties. Es devu viņam šos naudas un vairs nevarēju ar viņu satikties, jo man pazuda cieņa pret viņu, un cieņa ir attiecību pamats.

Sieviete dod vīrietim enerģiju, lai viņš pelnītu naudu, un šī nauda atgriežas pie viņas dāvanu un lietu veidā, kas padarīs viņu priecīgu. Un ne pretēji.»

Nākamais “lāsts”:

Sieviete neņem neko no vīrieša.

Kāpēc tas ir lāsts? Tāpēc ka sieviete ir labklājības materiālās enerģijas personifikācija, un ieguldīt viņā ir līdzvērtīgi kā apmierināt “Bagātības un Labklājības Dievu”.

Kad vīrietis sniedz sievietei kaut ko materiālu, un viņa to pieņem ar vieglumu un prieku, tad smalkajā plānā līmenī notiek enerģijas apmaiņa, un vīrietim atveras plašāka enerģētiskā lauka darbībai un panākumiem. Bet ja sieviete nevar pieņemt, taupa vai saka “Tas ir pārāk dārgi, to nebija jāpērk”, viņa “nolād” viņa labklājību, un nauda aiziet no vīrieša (vismaz līdz brīdim, kamēr viņš neatradīs sievieti, kas spēj pieņemt). Tāpēc pievērsiet uzmanību savai dzīvei. Vai jūs pieņemat dāvanas no savas vīra, pat ja tās ir mazas? Vai tas notiek ar vieglu sirdi? Vai jūs jūtaties labi, kad jums ko dāvina?

Katrīna teica:

Nav noslēpums, ja sieva nevar pieņemt dāvanas, vīrietis iegūst mīļāko, kas viņam saka, ko viņa vēlas, un priecājas to pieņemt. Šādos brīžos vīrietis jūtas laimīgs. Vīrieši sievietēs mīl to, ko viņi var viņai dot. Bet ja viņa neko nepieņem, tad dzīve viņiem zaudē jēgu. Tāpēc jums jāpaplašina savs pieņemšanas mehānisms, jāmācās vēlēties un pieņemt to, ko jūs vēlējāties.

Cits pieņemšanas aspekts ir tad, kad sieviete ņem, bet viņai vienmēr ir maz un maz, viņai nekad nepietiek.

Šāda rīcība nepadara vīrieti veiksmīgu, tā vienkārši izmazgā viņu, jo, pat pieņemot, jūs paliekat neapmierināta. Ja jūs jūtat, ka tas attiecas uz jums, sāciet katru dienu pateikties Dievam par to, ko viņš jums sniedz caur jūsu vīru, par vismazākajām lietām, sakiet: “Tagad es jūtu neapmierinātību ar to, ko mans vīrs dara man, bet es ļoti vēlētos pieņemt visas viņa dāvanas ar vieglumu, prieku un pateicību.” Pēc kāda laika jūsu stāvoklis mainīsies.

Sieviete žēlo vīrieti. Žēlošanās vienmēr nozīmē skatu no augšas. Mēs varam žēlot tikai tos, kas kaut kādā ziņā ir zemāki par mums. Kad sieviete žēlo vīrieti, viņa ar to viņu pazemo un atņem ticību sev, savai spēkam. Jo vairāk viņa viņu žēlo, jo lielāks vājums viņam kļūst. Mēs varam žēlot bērnu, bet vīrietim žēloties ir tabu. Tas vienkārši nozīmē, ka jūs viņam neticat. Un normāls vīrietis sašutīsies un izvēsīsies, ja jūs mēģināsiet viņu žēloties, bet ja vīrietis jau ir iekrities infantilismā, tad viņš ar prieku nolikīs galvu jūsu klēpī un pastāstīs, cik viņam ir grūti dzīvot un cik viņam nepieciešama jūsu palīdzība. Ja jums ir nepieciešams mazs dēliņš, tad turpiniet rīkoties tāpat.

Mana kolēģes padoms: “Apsveriet, ka jūsos dzīvo “glābējs”, jums ļoti patīk šī loma, bet! Ar to jūs aktivizējat trijstūri — upuris-agresors-glābējs — un no tā izkļūt ir ļoti grūti, līdz patiesi nepieņemat sevī, kāpēc jūs tajā atrodaties.

Kā rāda mana prakse, sievietes bieži ieņem glābēja lomu, lai piesaistītu vīrieti, lai būtu viņam laba, nepieciešama, lai viņš nevarētu iztikt bez viņas. Bet rezultātā vīrietis vienkārši pārstāj piepūlēties, un kāpēc gan viņam to darīt? Galu galā viņš ir upuris, kuru ir jāglābj, un glābējs ir blakus. Ļaujiet viņam pašam risināt savas problēmas. Bet kad sieviete nogurst no sēdēšanas uz viņas pleciem, viņa pārvēršas par agresoru, un tad vīrietis meklē sev glābēju citā sievietē vai sāk dzert.”

Apskatot tikai šos trīs punktus, daudzko jau savā dzīvē jūs varat mainīt un reabilitēt attiecības no slimajām uz adekvātām, kur pastāv dabiska Kosmiskā hierarhija. Un šeit sievietei ir jāparāda raksturs, viņas iekšējā nepielūdzamā Dieviete, kas spēj teikt “nē” visām vīriešu manipulācijām un mēģinājumiem visu atgriezt vecajās vietās. Nē, es nedošu tev naudu, jo es pārāk cienu tevi un domāju, ka tu pats tiksi ar visu galā! Bail teikt tā, vai ne? Bet daudz briesmīgāk ir, ja jūs vienmēr teikuši “Jā, labi”, un vīrietis dzied jums odas «Tu mani glābi, tu mani izglābi, paldies tev!», taču pēc tam, kad viņš ir izkļuvis no finansiālajām problēmām, viņš ieguldīs naudu nevis tevī, bet citā sievietē, kas neredzēja viņu kā vāju, kas nepacēlās virs viņa, dodot naudu! Un tas ir ļoti sāpīgi, bet vainīgas esam mēs pašas. Izvēlamies iet tālāk… Es saprotu, ka raksts ir ļoti sāpīgs, bet labāk saprast ar to jau no paša sākuma. Ja tikām galā ar trīs “lāstiem”, bet vīrs joprojām nelīdz galam pilnvērtīgi jūs nenodrošina.

Apskatīsim, ar ko jūs viņu piepildāt!

Ja sieviete ir piepildīta ar bailēm un uztraukumiem, tad viņa to visu iegulda vīrietī, un viņa lietas strādās minimālā ātrumā vai vispār nestrādā. Bailes bloķē enerģijas plūsmu. Parasti šādas sievietes stipri pieķeras pie stabilitātes, viņas baidās no vīra jaunajiem projektiem, jo viņas nevar to kontrolēt, un viņām ir svarīgi, lai viss būtu paredzams, saprotams un kārtībā. Vārds “risks” izraisa viņās bailes. Ielūkojieties sevī… Ko jūs domājat par vīra darbu? Vai jūs esat gatava viņa paaugstinājumam? Jaunai darba vietai? Vai viņam ir jābūt savai biznesam? Vai, iespējams, jums ir ērti, ka jūs nopelnāt vairāk par viņu, un tas ļauj jums kontrolēt situāciju? Esat godīga pret sevi.

Katrīna arī izceļ svarīgu domu šajā procesā:

Vēl viens svarīgs moments šeit ir tas, ka, ja jūs esat apmierināta ar vīra stāvokli tagad, un jūs nevēlaties, lai viņš virzītos uz priekšu, mēģinot kaut ko jaunu, jo tas var izraisīt nestabilitāti, jūs vedat viņu uz degradāciju. Kad vīrietis ir apstājies pie sasniegtā, viņš sāk slīdēt uz leju. Izprotiet to. Strādājiet pie savām bailēm un veiciniet viņa attīstību, pat ja tas nozīmēs (un visticamāk tas notiks!) caur krīzēm.

Ja sieviete ir piepildīta ar prasībām, aizvainojumu, nosodījumu, tad tas arī ietekmē vīrieti, un viņš sāk vainot valsti, valdību, priekšniekus, bet jebkura nosodīšana ir spēcīga enerģijas zaudēšana, un, tātad, vīrietis nekad nevarēs izveidot impēriju uz šādas enerģijas. Pārstājiet nosodīt un skaust, galvenokārt, sevi, pārstājiet diskutēt par citu kļūdām pat savā prātā, iestatiet savu attieksmi uz veiksmīgu cilvēku vilni, un tad jūsu vīrietis tiks piepildīts ar nepieciešamo enerģiju. Ja sieviete ir piepildīta ar tukšām domām par pagātni, tukšām sarunām, tad šī tukšība piepilda vīrieti, un viņš pastāvīgi cenšas veikt kaut kādu dīvainu biznesu, nodarbojas ar dīvainām lietām, kas neko nedod, izņemot tukšumu.

Jūsu uzdevums ir pilnībā izslēgt pagātnes sarunas, pārstāt atgādināt viņam par visām viņa vainām, kļūdām un tamlīdzīgi. Pagātne vairs nepastāv, no tās ir jāgūst mācība un jāturpina uz priekšu. Jūsu spēkos palīdzēt gan sev, gan vīrietim izmantot pagātni kā platformu, no kuras sākt jaunu ceļu.

Ja sieviete ir piepildīta ar pieņemšanu, baudīšanu un vēlmēm, tad viņa veido milzīgu lauku vīrieša attīstībai, jo caur to viņas enerģija materiālizējas naudā, kas kalpo viņas vēlmju realizēšanai. Tāda enerģijas apļa pastāvēšana! Ja sieviete nav piepildīta ar vēlmēm, kuras viņa vēlas baudīt, tad nebūs arī naudas.

Es konsultēju vairākas ļoti vediskas sievietes, kurām bija viss pareizi — svētīta pārtika, lūgšanas par vīru ceturtdienās, kāju masāža, viss kārtībā ar pareizo pazemīgo prātu, bet naudas nebija vispār. Un tas viņām bija pilnīgi nesaprotami, katra no viņām jautāja: “Kāpēc tas notiek tā? Taču es visu daru pareizi, vai ne?”. Atbilde ir vienkārša un sāpīga.

“Tu vienkārši neesi mācījusies baudīt, un tu atteicies no personīgajām vēlmēm. Viss būs relatīvi līdzīgi tavā ģimenē, bet nauda šādā situācijā nebūs, un laika gaitā iekšējā neapmierinātība paziņos par sevi!” Un tas ir viss.

Diemžēl daudzas sievietes nepareizi saprot Vēdas, domājot, ka sievietei jāatsakās no savām vēlmēm, koncentrējoties tikai uz vīra vēlmēm. Bet tā nav, Vēdas nerunā par to. Gluži pretēji, vēdiskās sievietes ir laimīgas un skaistas, viņas vēlas dāvanas un tās pieņem. Ieskatieties vēdisko dievību attēlos! Kādas viņas ir? Kāda enerģija nāk no viņām? Es no tām izjūtu baudas enerģiju, tās ir iekārojamas savu vīriešu acīs, jo tām ir vēlmes! Tikai būdama piepildīta, sieviete var veidot ko tādu, kas piepilda gan vīrieti, gan bērnus, bet ja viņa pati ir tukša, bet cenšas ieguldīt spēkus vīrietī, tad tā ir liela kļūda, kas novedīs pie smagas krīzes. Cik bieži esmu dzirdējusi šo frāzi: “Kā viņš varēja man to nodarīt pēc tam, kad es tik daudz viņā ieguldīju, cik daudz es esmu priekš viņa darījusi!” Šeit ir daudzu sieviešu galvenā kļūda! Viņas neieguldīja pareizajā personā un nedarīja pareizi.

Jūs pat neapzināties, cik lielu “lāča” pakalpojumu sniedzat vīrietim, kad, būdama tukša, ieguldat viņā! Turklāt, papildus tam, ka jūs iznīcināt sevi, jūs iznīcināt arī viņu. Ko ar to visu darīt? Kā mainīt sevi, lai attiecības kvalitatīvi mainītos? Pirmkārt, ir jāsaprot, ka šobrīd jums ir tāds vīrietis, kādu jūs esat pelnījusi. Jūsu potenciāls un enerģijas kvalitāte pašlaik ir tāda, ka tas var piesaistīt tikai šādu tipu. Un visvissvarīgākais, kas jums tagad jādara, ir pilnīgi skaidri jāsaprot, vai jūs vēlaties to mainīt, vai jūs tam esat gatava?

Vai jūs vēlaties citādas attiecības un vai jūs esat gatava veikt nelielu revolūciju sev par labu? Un šī būs tieši revolūcija un pilnīgi jauna pieeja! Vai jūs esat gatava tam, ka jūsu vīrietis kļūs par īstu vīrieti?

Vai jūs esat gatava sākt dzīvot no šodienas kā sieviete, nevis kā darba zirgs un savas vīra otrā māte? Ja jā, tad esiet gatava pieņemt arī nākamo informāciju. Turpmāk jūsu uzmanībai jābūt vērsta uz sevi, uz savām vēlmēm, savām vajadzībām, savām vērtībām. Izprotiet, ko tieši jūs vēlaties no dzīves. Kā jūs redzat sevi pēc gada? Pēc 5 gadiem? Pēc 10 gadiem? Kā jūs vēlaties dzīvot? Tāpat kā tagad, vai citādi? Vai jūs patiešām ticat šim vīrietim un viņa veiksmēm? Vai jūs vēlaties redzēt viņu patiesi veiksmīgu? Vai jūs viņu mīlat vai dzīvojat kopā ar viņu baiļu dēļ? Bailes no pārmaiņām vai bailēm no vientulības? Vai jūs vēlaties dzīvot kopā ar viņu visu mūžu? Vai šīs attiecības ir izvēle no bagātības un mīlestības vai no bailēm? Kādas attiecības jūs vēlaties? Uzdot sev jautājumus! Daudz jautājumu un apzinieties savas vēlmes! Neskatoties uz to, kā jūsu vīrietis šajā laikā rīkosies (un visticamāk, ka viņš būs pretrunās, dusmosies un centīsies atgūt jūsu uzmanību), saglabājiet savu iekšējo kodolu un atcerieties savas vēlmes. Kad jūs tiksiet atvilkti atpakaļ, atcerieties, kā jūs vēlaties dzīvot. Pārtrauciet cerēt uz brīnumu no vīra un gaidīt to no viņa. Dzīvojiet savu dzīvi, ieguldiet vairāk sevī, rūpējieties par sevi, baudiet dzīvi, cik vien iespējams, ar vieglumu un mieru. Ja jūsu vīrietis vēl spēj būt saprātīgs, tad laika gaitā viņš ar prieku pievienosies jums un palīdzēs jums dzīvot laimīgu dzīvi. Pierakstieties uz dejām, sporta zālē, masāžu, dodies pastaigās, satiecieties ar draugiem — piepildiet sevi un savu dzīvi ar prieku. Pārvelciet uzmanības fokusu no vīra uz savu personīgo laimi!

Neapvainojieties uz vīru un nepaužiet pretenzijas. Tas ir bīstams ceļš. Kad mēs izrādām līdzīgas emocijas vīrietim, mēs dodam viņam enerģiju, lai viņš to mainītu, un tā kā vīrietis noraida vēlmi mainīties un reaģēt, mēs enerģiski paliekam piesaistīti viņam, jo nevaram aiziet bez kompensētas aizvainojuma enerģijas. Tāpēc relaksējieties. Ja jūsu vīrietis nedara tā, kā jūs lūdzat, vienkārši, bez aizvainojuma, piecelties un dariet to pašas. Nav nepieciešams lūgt Dievu un lasīt mantras par vīrieti, kurš iznīcina jūsos sievieti. Lūgšanas, kas tiek izlasītas ar kādu noteiktu mērķi vai labumu, stipri piesaista pie cilvēka. Ja jums ir vēlme lasīt lūgšanas patiesi bez savtības, tad lasiet, bet ja jūs to darat dēļ pašlabuma , jūs sevi vēl stiprāk piesaistīsiet šim vīrietim. Pēc tam, kad mainīsiet savu attieksmi pret dzīvi, sāksiet vairāk rūpēties par sevi, ieguldīt sev naudu, uzmanību, plānot savu laiku, nepielāgojoties vīrietim, tad vienā brīdī jūsu vīrietim pienāks krīze: viņam būs jāmainās vai arī viņš jāaiziet. Abi varianti ir labi, jo ja vīrietis sāks mainīties, tas būs viņa Nesārtiet uz vīru un nepaužiet prasības. Tas ir bīstams ceļš. Kad mēs izrādām līdzīgas emocijas vīrietim, mēs dodam viņam enerģiju, lai viņš to mainītu, un tā kā vīrietis noraida mainīties un reaģēt, mēs enerģiski paliekam piesaistīti viņam, jo nevaram aiziet bez kompensētas aizvainojuma enerģijas. Tāpēc relaksējieties. Ja jūsu vīrietis nedarbojas tā, kā jūs lūdzat, vienkārši, bez aizvainojuma, piecelsieties un dariet to paši. Nav nepieciešams lūgt Dievu un lasīt mantijas par vīrieti, kurš iznīcina jūsu sievieti. Lūgšanas, kas tiek izlasītas ar kādu noteiktu mērķi vai labumu, stipri piesaista pie cilvēka. Ja jums ir prasme lasīt lūgšanas patiesi bez pašaizliedzības, tad lasiet, bet ja jūs tiekat vadīts ar kādu labumu, jūs sevi vēl stiprāk piesaistīsiet šim vīrietim. Pēc tam, kad jūs mainīsiet savu attieksmi pret dzīvi, sāksiet vairāk rūpēties par sevi, ieguldīt sev naudu, uzmanību, plānot savu laiku, nepielāgojoties vīrietim, tad vienā brīdī jūsu vīram pienāks krīze: viņam būs jāmainās vai arī viņš aizies. Abi varianti ir labi, jo ja vīrietis sāks mainīties, tas būs viņa kā patiesa vīrieša izaugsmes sākums, viņš sāks uzņemties atbildību!

Ja vīrietis aizies, tas nozīmē, ka viņš nav gatavs mainīties, nav gatavs darīt kaut mazumiņu priekš jums. Un viņam ir ērti palikt uz tā mazā līmeņa, kurā viņš atrodas, nekā augt un attīstīties kopā ar jums. Ir vīrieši, kuru potenciāls ir ļoti ierobežots, viņi nekad nekļūs par lielajiem, neatkarīgi no tā, cik daudz sieviete viņus piepilda. Nav jēgas žēlot un sirds sāpēs just līdzi, kāpēc jums vajadzētu vīrieti, kurš nevēlas padarīt jūs laimīgu, kurš nevēlas iet uz priekšu?

Katrīna:

Manā praksē jau ir bijuši gadījumi, kad sievietes riskēja un sāka rīkoties tieši tā, un viņu dzīve mainījās. Jā, viņām bija grūti, it īpaši sākumā, jā, viņas gāja cauri krīzēm uz savu laimi, bet tagad neviena no tām nenožēlo, ka devās šo ceļu! Viņas kļuva veselīgākas (lai gan vērsās pie manis ar ļoti nopietnām slimībām), viņas kļuva laimīgākas, viņu vīrieši vai nu mainījās, vai tagad blakus viņām ir citi vīrieši, kuri viņas novērtē.” Tic man, nav iespējams mainīt to, kurš nevēlas mainīties, neatkarīgi no tā, cik daudz par viņu lūgsies un kā viņam kalposi. Pat ja mēs viņus vilksim un spiedīsim, viņi pirmajā iespējā atkāpsies uz savu purvu, un mēs paliksim bez spēkiem, turpretim, varējām aiziet ļoti, ļoti tālu, kļūt laimīgākiem, priecīgākiem, bagātākiem un tuvākiem Dievam! Mēs varam pieņemt izvēli tikai par sevi: dzīvot tā vai citādi! Sieviete paša izvēlas, kā viņa dzīvos, vai viņa būs laimīga, vai viņa ļaus sev vīrieti ar lielo burtu vai visu mūžu vilkt “nīlzirgu no purva”.

Un nav jānoveļ atbildība Torsunovam un citiem lektoriem, ka viņi aizliedza šķirties un teica, ka jums jāpieņem vīrietis jebkurā gadījumā. Jūsu dzīve – tas ir jūsu izvēle! Kā jūs vēlaties dzīvot? Esiet godīga ar sevi! Tieši tagad!

Raksts: Jūlija Sudakova econet interneta resursi

Tulkots ar ChatGPT.

No posts found.