Intriģējoši jogas noslēpumi

Noslēpumi ir interesantas un mīstiskas parādības, kas bieži vien nevar tikt pilnībā izskaidrotas. Šeit ir 10 potenciāli intrigējoši jogas noslēpumi:

KUNDALINI ENERĢIJA

Kundalini ir sasniedzamā enerģija, kas, pēc dažu jogu skolotāju teiktā, atrodas pie muguras lejasdaļas saknē. Aktivizējot šo enerģiju, cilvēks var pieredzēt dziļas izmaiņas savā apziņā un izjust papildu spēkus.

TELEKINĒZE

Daži jogi apgalvo, ka, pētot un kontrolējot savu prātu un enerģiju, viņi ir spējīgi pārvietot objektus ar domu spēku.

LEVITĀCIJA

Ir dzirdēti ziņojumi par jogiem, kuri spēj levitēt vai pacelties gaisā, izmantojot prāta un ķermeņa kontroles tehnikas.

NIRVĀNAS SASNIEGŠANA

Nirvāna ir augstākais garīgās izpratnes un miera stāvoklis. Daži jogi apgalvo, ka, pārvarot cikliskās dzīves sāpes un baudas, ir iespējams sasniegt nirvānas stāvokli.

ANTIGRAVITĀCIJAS STĀVOKLIS

Nirvāna ir augstākais garīgās izpratnes un miera stāvoklis. Daži jogi apgalvo, ka, pārvarot cikliskās dzīves sāpes un baudas, ir iespējams sasniegt nirvānas stāvokli.

VECUMA APKĀRTĒJĀS IZMAIŅAS

Vecuma apkārtējās izmaiņas: Apsolījums par jaunības uzturēšanu un pat pagriešanos atpakaļ ir jogas tradīcijā, kaut arī zinātniskais pierādījums var nebūt pārliecinošs.

APSLĒPTIE PRĀTA SPĒKI

Jogi bieži attīsta prāta spēkus, lai paveiktu brīnumus, piemēram, uzlabotu intuīciju, uzmanību un izpratni par dabu.

PILNĪGA SĀPJU KONTROLE

Pilnīga sāpju kontrole: Daži jogi apgalvo, ka viņi var kontrolēt sāpes līdz tādai pakāpei, ka pat operācijas neprasa anestēziju.

PARAPSIHOLOĢISKIE FENOMENI

Jogi pastāsta par dažādiem parapsiholoģiskiem fenomeniem, piemēram, telepātiju, redzēšanu attālumā un citiem ārpusprātiskiem notikumiem.

MATERIĀLĀS PASAULES PĀRVARĒŠANA

Daži jogi saka, ka, sasniedzot augstākus apziņas līmeņus, viņi var pārvarēt fizisko pasaules ierobežojumus un sasniegt lielāku brīvību.

Ņemiet vērā, ka daudzi no šiem apgalvojumiem nav zinātniski pierādīti, un tie var tikt uztverti kā garīgās attīstības un personīgās izaugsmes mērķi, nevis faktiski notikumi.

Foto: https://www.deviantart.com/brotheroheekolts/art/levitation-photography-1-540724501

No posts found.