103 gadīgs jogas skolotājs

Stambulas ikdienas avīzes žurnālistes intervija ar 103-gadīgo jogu, kas apgalvo, kad atklājis noslēpumu ilgai un aktīvai seksuālajai dzīvei izsauca vētrainas diskusijas sociālajos tīklos.

Kazims Gjurbjuzs ir 1920 gadā dzimis jogas instruktors apgalvo Aiše Arman (attēlā pa kreisi no Kazima), kad viņš saglabā savu ķermena formu pateicoties treniņiem, pamatadiētai (medus, olīvas, sarkanie pipari, svaigi dārzeņi)

“Vienreiz Muhameds Ali ieraudzīja kā es trenējos un teica, kad es saglabājies esmu labāk par viņu” – apgalvo Kazims.

Viņš neuzskata sevi par izņēmumu, pēc viņa vārdiem katrs var palikt jauns. Turku jogs skaita lūgšanas Saulei katru reizi kad iet peldēties, atbildes uz visiem jautājumiem atrod Korānā – viņa dzīves filosofijā.

“103 gadu vecumā es vēl varu sasiet sevi mezglā un palikt tādā pozā 2 diennaktis. “Varu pierādīt ka mana sportiskā forma ir labāka nekā jūsu 28 gadīgajam fotogrāfam.” “Vai viņš var aizturēt elpu uz 6 minūtēm?”

Kā ir ar seksu?

“Esmu tikpat stiprs kā savos 25-30 gados. Tas ir neskatoties uz savu vecumu un nopietno traumu autokatastrofā pusgadsimtu atpakaļ. Tajā laikā man bija nauda, sievietes mani dievināja, bet panākumi sagrozīja manu galvu un Dievs nolēma mani sodīt par manu lepnumu”

Kazima stāstītajam varētu neticēt, jo pārbaudīt nevar .. taču 103 gadu vecumā būt tādā ķermenī.

Hürriyet columnist Ayşe Arman (L) and Yogi Kazım in the southwestern Turkish resort of Gümüşlük. Photos: Emre Yunusoğlu

Foto: https://www.yokasystem.com/de/yogi-kazim-gurbuz

No posts found.