10 lielas lietas, ko cilvēki dažkārt vēlas savā dzīvē mainīt

1. Svars. Dažiem liekā svara jeb ķermeņa masas ir par daudz, un viņi gribētu notievēt, citi uzskata, ka ir pārāk tievi, un gribētu pieņemties svarā. Ja vēlaties zaudēt svaru vai, tieši pretēji, uzbaroties, tad ieteicams to darīt palēnām.

2. Darbs. Iespējams, ka pašreizējais darbs jums ir pretīgs vai arī vienkārši nevēlaties aizvadīt šajā darbā visu atlikušo dzīvi. Vai sāksiet uzlabot pašreizējā darba apstākļus vai meklēsiet jaunu darbu? Sameklēt jaunu darbu bieži ir vieglāk nekā samierināties ar veco.

3. Veselība. Varbūt jums šķiet, ka pārāk daudz iedzerat vai smēķējat, vai varbūt jums ir mazkustīgs dzīvesveids? Pamazām sāciet vingrot, tas ir labs veselības uzlabošanas veids!

4. Mājas. Varbūt jūs dzīvojat tādā apkārtnē, kas iedarbojas uz jums nomācoši? Vai jūs vēlētos, kaut jums būtu dārzs? Terase pilsētas centra mājā? Dažreiz var daudz ko darīt, lai uzlabotu jau esošos dzīves apstākļus, un tas var izrādīties daudz lētāk un vienkāršāk nekā pārvākties uz jaunu mājvietu.

5. Partneris. Šis nu ir grūts jautājums! Arī cilvēki ar laiku mainās un kopdzīves partneri atsvešinās. Īstā problēma ir – apjaust, kad vajag piestrādāt pie attiecību uzlabošanas un kad nākas samierināties ar šķiršanos. Profesionāļa konsultācija var palīdzēt izprast stāvokli.

6. Ienākumi. Iespējams, ka jūsu darba devums organizācijai nav ne mazākā mērā sabalansēts ar atalgojumu. Vai jūs protat savu darbu izdevīgi “pārdot”?

7. Izskats. Neviens nespēj sevi redzēt ar citu acīm. Varbūt jūs ļoti nomāc kaut kas, ko uzskatāt par savas ārienes defektu, varbūt jūs pat domājat par plastisko operāciju? Aprunājieties ar draugiem! Iespējams, ka esat par sevi pārlieku sliktās domās.

8. Izturēšanās. Te ir runa par to, kā jūs uztver citi, nevis kā jūs uztverat savu izturēšanos. Vai jūs uzskata par labestīgu vai savtīgu, čaklu vai slinku, aizrautīgu vai vēsu cilvēku? Kāds jūs vēlētos būt citu uztverē?

9. Pārmaiņas. Katram dzīvē pienāk laiks, kad, viņaprāt, kaut kam ir jāmainās. Varbūt jūs esat dumpīgs students, bet varbūt dumpīgi noskaņots pensionārs? Ko īsti jūs gribat mainīt un kāpēc?

10. Dzīve. Daži gribētu mainīt pilnīgi visu. Tas nu būs grūti, ja vien neesat kļuvis par liecinieku kādā nozīmīgā krimināllietā un nu jums pilnīgi jāmaina sava identitāte. Apdomājiet, ar ko sāksiet!

No posts found.