Kādu vibrāciju ietver tavs telefona numurs

Mūsu ikdiena nav iedomājama bez tālruņa. Patiešām ar tālruņa palīdzību daudzu jautājumus risināt ir kļuvis ievērojami vieglāk. Tālruņa numura numeroloģija palīdzēs saprast kādās dzīves sfērās tehnika var kļūt par labāko sabiedroto arī enerģētiskā līmenī. Telefona numura ciparu kods tiek rēķināts tieši tāpat kā dzimšanas datums vai mājas numurs. Visi cipari, kas veido Jūsu tālruņa numuru jāsaskaita kopā. Zīmīgi, ka sakrālie skaitļi 11 un 22 netiek ņemti vērā, tādejādi summā tiek ņemts vērā divnieks vai četrinieks.
Piemēra pēc tālruņa kods sekojošam numuram: 2 9876 876 = 2 + 9 + 8 + 7 + 6 + 8 + 7 + 6 = 53 = 5+3= 8 telefona numura numeroloģiskais kods ir „8”.


Ja kods ir VIENINIEKS – šis tālruņa numurs vislabāk piestāv dažāda līmeņa vadītājiem, direktoriem, neformāliem līderiem. Lietojot šo numuru var paļauties uz panākumiem jebkuros jautājumos, kas saistīti ar darījumiem un profesionālo jomu. Vineinieks ļauj ļoti veiksmīgi saplānot veiksmīgu tikšanos vai arī izlemt dažādus jautājumus pa tālruni.


DIVNIEKS

Tālruņa numurs paredzēts lai „veidotu tiltus” kā arī sekmīgi vērsties pēc palīdzības. No šāda numura labi apspriest jautājumus, kas saistīti ar kopējām lietām, sadarbību, savstarpējiem projektiem. Cilvēkiem, kuri nodarbojas ar partnerību, kopējiem projektiem, līdzdarbošanos ar komandu šis numurs būs optimāla izvēle.


TRIJNIEKS 

Visiem radošajiem cilvēkiem. Tajā skaitā cilvēkiem, kas darbojas ar vārdu – pasniedzēji, žurnalisti, literāti utt. – var iegūt no ši ciparu koda kombinācijas. Ja vēlaties aizņemties tad var zvanīt tieši no šāda numura vai arī vēlaties ātri atgriezt aizdevumu.


ČETRINIEKS 

Parasti saistīts ar cilvēkiem, kas organizē, veido hierarhijas sistēmu un kārtību. Menedžeriem, administratoriem, izpildvaras pārstāvjiem, redaktoriem būs vieglāk tikt galā ar saviem pienākumiem un pat tikt galā ar neorganizētiem, izklaidīgiem cilvēkiem, ja viņu tālruņa numurs būtu ar šo kodu.


PIECINIEKS – numeroloģijā burvju nūjiņa visiem starpniekiem. Iespējams sazvanīties un vienoties ar jebko par jebko. It sevišķi, ja līgumā jaāievieš kādas korekcijas un papildinājumi – jāzvana būtu no piecinieka. Šāds kods lieliski derēs tūrisma kompānijai vai sekmīgam pirkuma pasūtījuma numuram.

SEŠINIEKS

Labdarības un sociālo organizācijas numurs. Šādus tālruņa numurs būtu labi piešķirt pusaudzim un sirmgalvjiem, jo šo ciparu vibrācijas noskaņo uz uzticamām sarunām, uzticību, simpātiju, patiesu ieinteresētību. Ideāls kods uzticības tālrunim.


SEPTĪTNIEKS
Ideāls mācību un vispār izglītojošām iestādēm arī skolotājiem, pasniedzējiem. Arī cilvēkiem, kuri pieraduši iztikt bez citu cilvēku aktīvas palīdzības. Derēs arī zinātniekiem, mākslas cilvēkam kā arī individuālajam komersantam – visiem tiem, kas izjūt nepatiku pret priekšniecības spiedienu, vai virsvadību.


ASTOTNIEKS
Lieliski piestāv lielām kompānijām, liela mēroga biznesu, tajā skaitā vairumtirgotājiem, nekustamiem īpašumiem. Panākumi ir nodrošināti, ja lielu kompāniju darbinieki zvana tieši no šī numura. Ja astotnieks ir individuālā lietošanā – tad šis numurs neļaus knapināties ar iztikas līdzekļiem – vienmēr visa būs gana. Var arī sasniegt lielus ienākumus ar šādu numuru – taču tad numura īpašniekam vismaz ir ar finanšu projektu jābūt saistītam.


DEVĪTNIEKS

Paredzēts cilvēkiem, kas ja arī kat ko dara tad ne dēļ naudas vai publiskas atzinības – drīzāk idejas vārdā. Šis numurs ir paredzēts cilvēkiem, kas atteikušies no savtības, kas labprātīgi kļuvuši neieinteresēti. Tātad ja cilvēks pacietīgi seko savai idejai un realizē to atbilstoši augstākajiem principiem – tad apbalvojums neizpaliks, darbs tiks novērtēts. Apkārtējie aplaimos ar patiesu labestību un pateicību un pacentīsies iespēju robežās nekad nepamest grūtībās.

No posts found.